De laatste ouderavond voor het vertrek
Door: Mevr. de Bekker
Blijf op de hoogte en volg Leerlingen
26 Januari 2008 | Nederland, Amersfoort
Laatste bijeenkomst voor het vertrek van alle deelnemers en hun ouders. Er is verrukkelijke soep gekookt door de leerlingen en de stemming zit er al goed in. Nog iets meer dan 2 weken...
Nu de reis wel erg dichtbij komt moeten er afspraken gemaakt worden over het vertrek vanaf Schiphol! Er wordt verzameld bij de incheckbalie van ChinaAir, dat is de maatschappij waar we mee vliegen. Het wordt daar 10 februari om 11.00 uur een drukte van belang, want iedereen neemt een paar fans mee. Dat wordt een gezellige boel!
Allerlei afspraken worden nog eens doorgenomen en de lijst met al onze gegevens worden nog eens gecontroleerd. We bespreken hoe de thuisblijvers op de hoogte gehouden kunnen worden als het niet lukt via internet en dit weblog. Er is nog wat onduidelijkheid over de technische mogelijkheden maar we gaan in Thailand wel wat bedenken. Misschien lukt het wel met dit weblog.