24 februari - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Leerlingen Stromenland - WaarBenJij.nu 24 februari - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Leerlingen Stromenland - WaarBenJij.nu

24 februari

Door: H. de Bekker

Blijf op de hoogte en volg Leerlingen

24 Februari 2008 | Thailand, Bangkok

Zondag 24 februari

Heerlijk hebben we geslapen! De huisjes zijn prachtig en de bedden lekker zacht. Dit resort wordt beheerd door een erg aardige Nederlander die ons echt in de watten legt. Nu dus echt vakantie!
Na het ontbijt vertrokken we naar het strand, een kwartiertje lopen. Het is een zandstrand, een beetje Nederlands. We hebben heerlijk gezwommen, geluierd en prachtige schelpen verzameld. Helaas voor sommigen scheen de zon niet echt, ik vond het niet zo erg, we hebben toch een beetje kleur gekregen en we hoeven nu niet op de blaren te zitten! De lunch in het resort smaakte uitstekend en vanmiddag was 1 huisje veranderd in een kapsalon. Jennifer is flink bezig geweest met invlechten, ik denk dat het resultaat nog wel zichtbaar is als we thuiskomen. Patricia, Suzan en Inge kregen van Boudewijn (beheerder/eigenaar? van het resort) mountainbikes te leen en hebben het strand onveilig gemaakt. J.Riemslag en ik zijn een flink stuk gaan wandelen. Via een straat met typisch Thaise huisjes kwamen we een prachtige nieuwe school. Zeer indrukwekkend was een muur met een groot aantal kindertekeningen. Onderwerp: de Tsunami.
Vervolgens kwamen we bij een leuk strandje met vissersbootjes en een stel omgevallen bomen. Wij denken dat dat ook nog een gevolg is van de Tsunami.
We zijn ook nog over het strand en daarna over een aantal rotsen verder in de hoop dat we weer op het strand van vanochtend terug kwamen, maar dat is niet gelukt. Na de eerste rotsen volgden er nog veel meer, het begon een beetje te regenen, de rotsen werden glad en we zijn maar weer omgekeerd. Jammer maar het was een heerlijke klauterpartij.
Na het eten is iedereen weer naar haar huisje gegaan en rustig gaan slapen. Morgen gaan we terug naar Bangkok.

H. de Bekker

• 25 Februari 2008 - 16:33

Miranda, Hans,Rick:

Wat fijn dat jullie nog even kunnen ontspannen,voordat jullie naar huis terug keren.
    Gaan jullie nog fietsen in Bangkok?
    Er was gisteravond een programma op de TV, ging over het eten in Thailand en over een Hollander die met toeristen door Bangkok ging fietsen.
    Zo zagen wij ook wat van Bangkok.
    Manon, geniet nog maar daar in Thailand.
    Groetjes van ons.

• 25 Februari 2008 - 17:20

Moniq Ue Ron Ricky:

Wat een leuk verslag, en het zal zeker indruk gemaakt hebben die school met tekeningen jammer dat de meisjes dat niet hebben gezien.Maar als ik zo naar de foto;s kijk is lekker aan het strand liggen ook wel fijn. Even niks doen.
    Veel plezier morgen met Bangkok onveilig maken een veilige terug reis en tot woensdagmorgen in schiphol.

• 25 Februari 2008 - 17:47

Evan!:

super relaxed die strand! hoor alle verhalen vast en zeker! geniet nog maar even en kom maar veilig terug..

xxx evan!

• 25 Februari 2008 - 19:27

Marije. :

Heerlijk, zo met elkaar op het strand.
    Het was maar goed dat de zon niet zo fel
    scheen. Graag geen kreeften!!!.
    Tante Meily in Florida volgt jullie
    berichten ook. Leuk hé.
    Geniet maar van ales. Oma.

• 25 Februari 2008 - 20:38

Inge Ten Klooster:

Hallo allemaal,
    Leuk zeg die weblog!! Lekker dat jullie nog even bij kunnen komen voordat jullie weer naar Nederland vertrekken. Het was hier vandaag ook heerlijk weer. Ik heb lekker gefietst. Helaas wordt er morgen al regen verwacht. Alvast een hele goede terugreis. Ik ben benieuwd na jullie verhalen naar de vakantie!!

Groetjes
    Inge

• 25 Februari 2008 - 20:41

Andre En Erna:

Goed zeg, nog ff relaxen op hte strand. Was wel lekker rustig daar zeker. We wensen jullie veel succes met het inpakken van de spullen, zal niet meevallen met al die bezoekjes aan markten enzovoort. Maar goed we wensen jullie nog een fijne laatste dag en een goede vlucht naar huis. Tot woensdagochtend. Kijken naar jullie uit!!!!

Groeten van Andre en Erna

P.S. Zullen de winterjas maar meenemen, want ik denk dat de overgang wel groot zal zijn.