Open dag
Door: Mevr. de Bekker
Blijf op de hoogte en volg Leerlingen
08 Februari 2008 | Nederland, Amersfoort
09 Februari 2008 - 08:55
Mark:
Oei, Thaise hapjes.
Bluswater klaarzetten!
In ieder geval heel veel plezier gewenst! -
09 Februari 2008 - 22:05
Lex:
Goede Reis..... -
10 Februari 2008 - 13:52
Jeannette H:
Ze zijn vertrokken, al kregen we net telefoon dat ze een uur vertraging hebben nog langer in spanning hoe dat vliegen nou is!
Heel veel plezier gewenst en succes.
10 Februari 2008 - 15:32
Miranda Velner:
Ze Vertrekken om 17.30 uur volgens het nieuwe schema hebben nog contact gehad met Mevr. Riemslag rond 15.00 uur. Groetjes Fam.Velner -
11 Februari 2008 - 11:36
J.van Duivenvoorde:
bericht van de thailandgroep:
Na vertraging op schiphol hebben we een voorspoedige en gezellige reis gehad,
Vrijwel iedereen heeft aardig geslapen onderweg. helaas waren de films uit het jaar NUL!!!
In bangkok werden we opgehaald met busjes en naar het hotel gebracht.
Meteen viel de leerlingen de andere kleuren auto's op, knal rose metallic, mooi paars met oranje...
We zijn met de boot de rivier en de waterwijken in geweest, mooie paleizen gezien, nu liggen de dames in het zwembad.
We gaan straks vroeg eten en vroeg naar bed want we moeten al om 5.00 op om de trein te halen naar Ranong,
Dat was het even voor vandaag. Doe iedereen de groeten en zeg dat wij top leerlingen meehebben die
zich perfect en sociaal gedragen.
Groet van ons allen
J. Riemslag -
12 Februari 2008 - 10:18
Denise&Sabinaa:
HEEEEEEEEEEEEEEEEEYYY:D
Zo te zien viel het vliegen wel mee
ik zei het toch:P gehgehgeh
ochh ochh ochh marije hoe krijg je het voor elkaar om je slippers en je schoenen kwijt te raken ben je nikes? kwijt ofniet:P agja gaan we wel weer nieuwe halen in Amsterdam:P maarjaa
ik hoop dat het leuk blijft in thailand hier is het ook gwn normaal lkkr weertje bij jullie ook vast en zeker:P
nauuuww ik spreek je nog wel weer
groetjes aan al die mensen daar:P michelle judith enzoo
GREETSZXUSZ(l)