13 en 14 februari
Door: Jennifer
Blijf op de hoogte en volg Leerlingen
15 Februari 2008 | Thailand, Bangkok
Na het eten: hebben wij een beetje over de Thaise cultuur geleerd en over de taal. Het was heel erg leuk en interessant om nieuwe dingen te leren net als:
Hallo/ Goodbye = Sawad die kah (Meisje)
Sawad die krap(Jongen)
14 februari ’08
Het is valentine en we hebben voor een beetje valentine 4 hartjes van snoep gekregen. Voor ontbijt hadden we pannenkoeken, toast en ananas. Het was heel lekker en dat telt ook voor de lunch.
Voor werk hebben we blokken gemaakt van klei om een huis te bouwen. Het was heel hard werken en toch wel leuk. We hebben 104 blokken gemaakt. En morgen maken we er nog meer. We waren helemaal vies en wij kunnen allemaal niet denken dat ze zo’n hard werk regelmatig doen. Na het werken hebben we een beetje baseball en badminton gespeeld. Het was heel erg warm en we konden niet meer dus we zijn lekker gestopt.
Als diner hebben wij papaja, groenten met inktvis erin, rijst, komkommer en wortel gegeten. Het was heel erg lekker. Nu gaan we lekker naar het kampvuur en dan lekker naar bed en tot de volgende dag.
15 Februari 2008 - 07:08
Erna:
Goed zo, dat jullie zo hard moeten werken. Daar zijn jullie toch voor gekomen? Vind het fijn om te horen dat het eten erg lekker is. Wij genieten echt van jullie verhalen. Fantastisch en dan de foto's, jullie stralen!!!!!!!!
Brenda als het goed is kan je weer bellen. Check je SMS ff.
Groetjes van je mam en kus en ja van mij heb je ook toestemming gehad voor ééntje. -
15 Februari 2008 - 07:09
Monique:
Hoi allemaal,
Ik geloof best dat jullie moe waren na zoveel stenen maken.Wel goed gedaan petje af voor jullie, het is toch even wat anders dan op de stoel in de klas zitten of niet dan,ik zie dat jullie allemaal het t'shirt aan hebben best leuk om te zien.En als ik zo naar dat bord eten kijk ziet dat er erg lekker uit wil het ook wel proberen.Judith vraag even het recept kunnen we het thuis ook uitproberen.en pannekoeken als ontbijt,wat wil je nog meer lekker hoor,een stevige maaltijd voor als je hard moet werken geeft veel energie.
Morgen is het zaterdag dan maken hebben jullie een vrije dag, kunnen jullie even uitrusten, misschien lekker naar het dorpje ofzo veel plezier geniet er van. Ik ga douchen aankleden en even naar de markt drop en kaas helen liefs van mij en een dikke knuffel voor judith.
p.s. Heb de brief uitgeprint en laat hem aan iedereen lezen, leuk dat berichtje van tante conny zelfs hun kijken hoe je het heb daar.xxxxxxxx monique moeder van
judith. -
15 Februari 2008 - 09:06
Marlies:
Hoi Marije en de rest,
Wat ontzettend leuk om jullie te kunnen volgen. Ik zie op de foto dat Marije gelukkig al weer slippers aan heeft. Zijn ze een beetje mooi, Marije, dan kan je Sarah en Annick lekker jaloers maken!
Ik ben wel jaloers , als ik het allemaal zie, vooral op het warme weer. Het is hier koud buiten!
Heel veel plezier en werk ze.
Kus van Marlies -
15 Februari 2008 - 09:25
Vera Tante Van Judit:
heel leuk te horen en te zien dat je het zo naar je zin hebt daar.kijk je wel uit dat je niet te bruin wordt.hier gaat alles goed en weet je gea mag een zondag nar fyenoord lachen he.gr vera en de fam xxxxxx -
15 Februari 2008 - 09:59
Miranda:
Hoi Manon en andere reisgenoten.
Fijn dat het goed gaat,volgens mij vormen jullie een goed team.
Als jullie tijd en zin hebben,kunnen jullie misschien eens een kijkje nemen op hyves.
Het Project waar jullie voor werken is ook aangesloten bij hyves.
Geniet lekker van jullie vrije weekend.
Liefs Miranda -
15 Februari 2008 - 10:58
Denise En Sabina:
heeeeey:D
zo te zien is alles daar wel goed het eten ziet er wel lkkr uit tenminste dat vinden Sabina &ik maarja had je trouwens nog je slippers en je schoenen gevonden??
ik hoop het wel voor je marije:P
&
nog gezellige insecten tegen gekomen:P:P
nouja hier is ook alles goed enz..
groetjes aan iedereeen
(K)Sabina&Denise -
15 Februari 2008 - 12:50
Melanie:
hey allemaal
ik vind het heel leuk wat jullie daar allemaal doen. de foto's zijn heel leuk en mooi.
ik wens jullie nog veelm plezier en geluk
gr melanie 4f -
15 Februari 2008 - 12:54
Lisanne & Crystal:
Patricia & De Rest..
Het ziet er allemaal mooi uit daar
we zijn stiekem wel een beetje jaloers op jullie hoor :P..
maar ik hoop dat jullie het leuk vinden en er plezier aan hebben. niet te bruin worden he patricia want anders word lisanne héééél boos op jou hihi.(A)
maak er een leuke trip van en we hopen snel iets van jullie te horen.
dikke kus we miss ya
Lisanka & Crystal (L)
15 Februari 2008 - 12:56
Amanda:
Hey allemaal,
Het lijkt mijecht heel leuk wat jullie allemaal doen, maar volgens mij is het ook aardig hard werken.
Ik hoop dat jullie nog veel plezier zullen hebben... :-p
Groetjuhs... ;-p -
15 Februari 2008 - 12:56
Wita_:
Susannnnn
hoe bevalt het daar in thailand?
zeker chil je daar!
nog een fijne reis
later! -
15 Februari 2008 - 12:57
Tim Ramselaar:
Eyy
hoe is het nou met jullie?!
Aan de foto's te zien genieten jullie wel! Hier in nederland hebben we ook ff mooi weer gehad maar later werd het gevolgd door echt vrieze ochtent kou:(..
Ik hoop dat jullie een beetje voorzichtig doen!
Veel plezier een kus van mij!
Adioz
Tim -
15 Februari 2008 - 12:58
Sarina:
Heey mensen!
Bevald het een beetje in het mooie thailand?:D
Leuke fotos hoor, wou dat ik er nu was! wij zitten maar saai in de boeken en jullie lekker zonnen haha!
SUZAN LIEVE POEPESCHETEEKONTJE VEEL PLEZIER SCHAT! WE MISS YOU..
Dikke kuss,
Sarinaa -
15 Februari 2008 - 13:01
Francis & Kim:
de foto's zien er leuk uit..
fijn dat jullie het na zo na jullie zin hebben :D!!
nog heeel veel pleziier allemaal daar
xx francis & kim -
15 Februari 2008 - 13:01
Coby Van Remmerden:
Hallo allemaal!!! Wat ziet het er geweldig uit zeg!!! Wij zitten nu bij Nederlandse les en zijn allemaal jaloers als we die mooie foto's zien en verhalen lezen! We missen jullie natuurlijk enorm!!!!!!! Veel te stil hier nou. Missen jullie ons ook een beetje? :)
Veel plezier nog. -
15 Februari 2008 - 13:05
Lisanka & Crystal:
YOO PIEMELKOP SUSAN:d.
ALLES GOEDDD? MET ONS WEL
JIJ STOMMERD JE MAAKT ONS JALOERS MAN!!
MJA VEEL PLEZIER DAARZO
DIKKE KUS VAN ONS!
15 Februari 2008 - 15:06
Petra Moeeder Michel:
hallo Mie, Dit is de derde keer dat ik je probeer te schrijven want elke keer gaat het weer weg. de computer doet weer vreemd.
Mooie foto"s Lisa is misschien zwemmen .Ze was ondeugend had boven op een zandberg gespeeld nou dan bergrijp je wel hoe ze eruit zag.. Ze moest van mijn gelijk schone kleren aan ,Nou jij heb het gelukkignaar je zin. eten lekker hopelijk zit er iets bijn dat je lekker vind.
Liefs Mamma, Papa is naar z'n werk -
15 Februari 2008 - 17:12
Ron:
judith ik vind het erg luek en knap wat je daar allemaal doet. ook het eten ziet er lekker uit.wij eten morgen hutspot met een runderlapjeeel plezier daar tot de volgende brief xxxx papa. -
16 Februari 2008 - 07:31
Janette:
Wat ziet dat gerecht er lekker uit, zeg! Volgens mij ook supergezond.
Ook wij blijven jullie volgen, erg leuk. En heel apart dat je zulke stevige stenen kunt krijgen als je er ook koffieschillen doorheen stopt...
Geniet lekker verder!
Janette -
16 Februari 2008 - 07:32
Patricia:
Hoi Patricia,
wat ziet het er allemaal mooi uit.
Ik vind het geweldig wat jullie daar allemaal doen. Hadden wij vroeger maar van dit soort projecten. Geniet er maar lekker van. Liefs van Bas&Ria en Tim&Nicole -
18 Februari 2008 - 09:08
Petra Moeder Michell:
Hallo michelle,
Wat een leuke foto's, Heb je de garnaal ook geoefend,Mooie slaapkamer,gezellig met dat blauwe doek over je bed.
Als je verbranding aanhoud smeer er dan karnemelk op dat verzacht,als ze dat daar hebben of kommerschillen dat verkoeld.
Mooie bakstenen trouwens.
Probeer nu maar uit de zon te blijven, en doe ook een pet op anders heb je er ook een zonnesteek bij.
Veel Drinken. Liefs van mam ,pap, Fiona -
20 Februari 2008 - 09:37
Trees Latuputty:
Hallo allemaal,
Ik geniet van de verhalen en de foto's.
Het doet me een beetje denken aan mijn
land van herkomst,de Molukken.
Wat goed, dat je naast het harde
werken, toch veel plezier met elkaar
hebben.
Tot veel leesplezier.