16 februari - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Leerlingen Stromenland - WaarBenJij.nu 16 februari - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Leerlingen Stromenland - WaarBenJij.nu

16 februari

Door: Patricia

Blijf op de hoogte en volg Leerlingen

17 Februari 2008 | Thailand, Bangkok

Vandaag hebben we geholpen bij TCDF.
We waren verdeeld in 4 groepjes, 1 groepje ging helpen bij het paardrijden, 2 groepjes gingen helpen bij knutselen en het laatste groepje ging helpen bij acrobatiek.
Er kwamen een aantal, dat mee konden doen aan alle activiteiten.
Er waren super kleine kindjes echt super lief, en wat grotere kinderen echt superleuk.
Er was een klein jongentje van ongeveer 4 jaar oud, die zag er echt superstoer uit, een lage spijkerbroek en blote buik echt superschattig!
De activiteiten waren verdeeld in verschillende tijden, als je niks had te doen kon je boven lekker gaan zitten en kaarten of party & co spelen.
Bij de acrobatiek was het echt super, daar zat ik bij.
Een vrijwilligster die daar hielp zat op die sport en kon het dus heel erg goed.
Ik, Jennifer en Inge hebben samen allerlei trucjes geprobeerd en het ging supergoed.
Zo hingen we ondersteboven op de benen van de vrijwilligster. (zie foto’s)
Deden we vliegtuigje bij Frijk (is hier ook voor vrijwilligerswerk) en maakten we met z’n vijven een piramide. Superwarm was het maar heel erg vet.
Het is hier superleuk en superwarm en de omgeving vooral is echt geweldig net een paradijs hier. We hebben het hier allemaal ontzettend naar onze zin , maar toch denken we allemaal nog aan thuis enz.

Dikke zoen van Patricia en groetjes van de rest.

• 17 Februari 2008 - 10:47

Jeannette:

hoi fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben zo te lezen belevenen jullie veel leuke dingen.Leuk die verschillende activiteiten voor de kinderen.Leren jullie zelf ook een hoop van.
    Hier is het koud -3 graden maar zonnig met een gure wind dus geniet nog even van de lekkere warmte. Heel veel plezier en lieve groetjes Gertjan en Jeannette (ouders Marije)

• 17 Februari 2008 - 11:08

Jeannette:

Oeps, vergeten Marije neem je Zand mee van het strand?
    Groetjes Jeannette

• 17 Februari 2008 - 11:44

Miranda En Hans:

Hallo allemaal
    Hebben jullie genoten van jullie vrije dag?
    Jullie maken je vast al weer klaar om naar het kampvuur te gaan.
    Volgens het schema krijgen jullie morgen kookles.
    En het programma voor woensdag lijkt ons ook erg leuk(hebben foto`s bekeken van hot springs).
    Manon en andere, een fijne tijd daar nog met elkaar.

Groetjes van Miranda en Hans

• 17 Februari 2008 - 12:18

Sanja:

Hey Zussie (Patricia), wat goed om te lezen dat je het onwijs naar je zin hebt daar! Geniet er maar lekker van. Ik ga zo naar je moeder toe dus zal haar de groeten doen voor jou ;-). Veel plezier en hoop nog meer leuke verhalen van je te lezen!

Dikke kus Sanja

• 17 Februari 2008 - 13:50

Patricia:

hay nichtje ik zie dat je erg naar je zin heb erg mooi daar je moeder was hier gisteren leuke fotos hier schijnt de zon ook maar is wel koud ik heb de stuk wat je heb geschreven uitgeprint leuk voor later nou de groetjes hannie(tante)

• 17 Februari 2008 - 17:11

Hallo allemaal,
    Geweldig dat standje van de secretaresse, kunt zo door naar kantoor.
    hoop dat jullie een fijne vrije zondag gehad hebben. Wij wel erg mooi weer s'nachts ongeveer min 3tot min 6 graden overdag droogvriezendweer met veel zon ongeveer 8 graden wel iets anders dan bij jullie maar voor hier erg lekker, uit de wind en in de zon, lijkt het voorjaar. Dus judith zet h'm op met bruin worden mama is al weer verkleurd, ze dachten dat ik onder de hoogte zon had gezeten dan weet je het wel.
    Alles hier verder goed liefs van ons xxxxxxxxxxxxx tot morgen

• 17 Februari 2008 - 17:46

hoi allemaal voor de voetbal liefhebbers onder jullie,ajax-sparta 6-2
    psv-willem2 1-0
    feyenoord-vitesse 1-0
    psv boven aan
    ajax eronder
    feyenoord op de derde plek goed he
    nac-breda 4 plek
    herenveen op de 5de plaats
    judith je krijgt de groetjes van opa en oma, en een hand kusje van je vriendje Jurrian. veel plezier met paardrijden knutselen en sporten we houden van je xxxxx liefs mama

• 17 Februari 2008 - 18:17

Marja:

hallo Brenda,
    wat leuk, dat wij ook hier van jullie belevenissen kunnen mee genieten.Ook erg
    leuke foto's. Wij wensen jullie nog een fijne tijd.

Groetjes van ons allemaal.

• 17 Februari 2008 - 18:41

Corien:

wat leuk judith om jullie site in hooglanderveen te bekijken.neem je wat zonneschijn mee in je koffer als je weer terug komt. maar genieten jullie nog maar even met zijn allen. de groetjes van ons hans,bastiaan en corien ossendrijver van de w.van dijklaan nr 1

• 17 Februari 2008 - 18:57

Karin Kroft:

Hee lieve suus,

Ik kijk elke dat op 'waar ben je nu' of er een verhaal of foto van je op staat. ik ben heel benieuwd hoe je het hebt. Leuk, al die afwisseling, stenen bakken, reizen, met kinderen aktiviteiten ondernemen en al dat lekkere eten. Gaat het goed met je en heb je de pincode voor je pasje nog ontvangen?
    En ook inktvis gegeten? Dag lieverd, geniet lekker. Karin.

• 17 Februari 2008 - 19:24

Angelique Wolsing:

Hallo allemaal.
    Wat fijn om te lezen en horen dat het goed met jullie gaat. Ook hangt er regelmatig een berichtje bij het koffie apparaat in de docentenkamer.
    Erg leuk om jullie verhalen te lezen. Wat zullen de kindertjes genieten van jullie hulp daar. Het is hier op school wel stil hoor zonder jullie. Maar we lezen regelmatig jullie verhalen bij de zorg en welzijn lessen. Veel plezier de komende dagen en een dikke kus voor mijn collega's Josine en Hubertine.

• 18 Februari 2008 - 09:10

Mevrouw Wijnbelt:

Wat leuk om al jullie verhalen te lezen.
    Hartelijke groet aan allemaal van klas 3m, in het bijzonder Jennifer, we missen je in de klas. En Judith, in Hooglanderveen is het erg stil op dit moment.
    Geniet van alles wat jullie meemaken.
    Groet, mevr. Wijnbelt

• 18 Februari 2008 - 09:13

Hilal:

Heeey jennefer, alles goed schat, hoe is het in thailand. Ik en leyla hebben jou echt gemist de rest van de klas boeit ons niet hee:P. maarjha lieverd ik ga van door kom sow snel mogelijk terug van daar :P maarjha veel succes doeiidoeii

Groetjes; Lili, Lala EN JJ(L)

• 18 Februari 2008 - 11:29

Sjef:

paricia goed dat je het naar je zin heb niet te bruin terug komen kus papa

• 18 Februari 2008 - 12:14

Karin (zus Van Inge):

Hey, ik vind het echt super meiden, wat jullie daar allemaal doen en beleven! Geniet ervan, nu denk je misschien aan thuis, maar als je straks weer in de schoolbanken zit, dan verlang je waarschijnlijk weer naar dat mooie, warme Thailand..!
    Een speciale dikke kus voor mijn lieve zussie Inge, knappe acrobatiek op de foto's! :D

Dikke kus vanuit Roemenie
    Karin

• 18 Februari 2008 - 13:01

Arevik And Galust:

We are very happy that you have so nice time. Inge what do you like most of all in Thailand?
    Best wishes For You
    Arevik and Galust(titizik)
    All supports from Rovinari and Balteni.
    Romania is with you!!!!!

• 18 Februari 2008 - 14:53

Hilal:

Jennefeeeeeeeeerrr ik misssssssss jouuu zonder jouuu is heet saaaaiii..(L) Lili, lala..(K)

• 18 Februari 2008 - 16:04

Fiona (zus Michelle):

Heey,, wat beleven jullie leuke dingen!
    Hoorde dat je verbrand bent michelle, erg vervelend!
    Nog veel plezier komende dagen!
    xx Fiona

• 18 Februari 2008 - 18:46

Tiny Andela:

Geweldig wat jullie daar doen.
    Het ziet er ook heel gezellig uit en lekker weer!!!
    Jullie werken hard maar er is ook tijd voor plezier als ik naar de foto´s kijk.
    Ik wens jullie nog een hele leuke tijd in Thailand bij jullie project
    En we kijken elke dag even of er nog nieuws is.
    Heel veel groeten uit een koud nederland

• 18 Februari 2008 - 19:36

Lisa (zusje Van Mi ):

hoi
    is het daar leuk.
    jammer dat je verbrand bent.ik hoop dat dat niet alles verpest.want je moet nog veel huisjes maken.
    hier gaat alles goed wel een beetje koud :$ dikke kusss lisa

• 18 Februari 2008 - 22:41

Marc:

lieve Suus,

Erg leuk om te horen, zien en lezen hoe mooi, bijzonder en vooral super, super, super, alles is bij jou, jullie. Is het net een droom soms, of begin je al te wennen aan alle nieuwe beelden, mensen, smaken, geluiden, geuren. Is het leuk in de groep, met elkaar en in het dorpje.Grappig, vanavond keken Jonas en Luuk naar deal or no deal en kwam erna america's next top etcetera, alledrie hadden we zo van neeeeee, vanavond niet...haha..Maar echtwel missen jou hoor. Bobby mist je ook volgens mij, is een beetje stilles. Vanmiddag hebben Luuk en ik in de voortuin in de zon koffie gedronken. Het was hier wel 8!!!!!! graden, lekker warm, joh, met een trui en jas aan. Die zonnebril heb je straks in nederland ook nog nodig om niet verblind te raken door al die bleekscheten hier.
    Geniet van elke dag dat je daar bent, veel liefs, Marc

• 19 Februari 2008 - 07:12

Monique :

Hoi judith,
    WaT leuk om gisteren even een smsje te krijgen dacht dat paula het was bericht over het lopen. Patrick vind het leuk dat je er aan dacht.Op het werk vragen ze steeds hoe het met juliie is bij deze geef ik de groetjes door.
    Afgelopen zterdag was het erg stil zonder jullie,we misten het bigge geluidje van michelle.
    Fijn om steeds te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben, en ja nu denk je inderdaad aan ons(af en toe), maar als julllie weer thuis zijn ga dat mooie Thailand zeker missen. Maak maar heel veel foto's dan kun je daar veel naar kijken.Voor nu een knuffel knipoog en een kus tot vanavond kijk ik weer of er wat nieuws op staat.
    Erica en Ivanka vonden de foto,s van de site leuk om te zien moest de groeten doen. We hadden de laptop meegenomen naar opa en oma zodat ze allemaal de foto's konden bekijken.Erica heeft afgelopen week Din Woe Donderdag de cito gedaan was erg zenuwachtig.voor de rest is hier alles goed nou liefs van mij daag tot vanavondxxxxxxxmama
    ps
    ichelle blijven smeren meisje.Anders kom je straks als een lapjeskat terug door het vervellen(grapje).Ik weet niet of ze daar iets van yoghurt verkopen zoja smeer dat er maar op werkt verzachtend.
    liefs van monique.

• 19 Februari 2008 - 07:16

Monique:

Michelle vervelend dat je verbrand bent, blijven smeren meisje.(anders kom je straks als een lapjeskat terug door het vervellen) grapje. Ik weet niet of ze daar iets van yoghurt ofzo verkopen zoja smeer dat er op dat werkt verzachtend.
    liefs van moniquexxx

• 19 Februari 2008 - 08:25

Petra Moeder Michell:

Hoi Michelle, Heb je een beetje geslapen,valt de pijn nu wat mee, hopelijk hebben ze goede produkten om er op te smeeren.
    Denk veel aan jouw en de anderen.Moedernatuur produkten zijn het beste,maar dat zullen ze daar ook wel weten.
    Nou hou vol. em ik hoop dat je toch nog wat voor die kinderen kan betekenen. We missen je allemaal thuis, maar geniet nog maar lekker,heb je je eerste envenlop al open gamaakt, dat zal wel gebeurt zijn want de zevende dag is al voorbij, hoop dat je het leuk vond.

Nou een dikke kus van ons allemaal,(dus ook van Puck,Speedy,Fiebe erg ondeugend,
    Snoesje,en natuurlijk Girl).